+36 30 474 2450 | peoni@peoni.hu
EHF Final4
Sziget Endshow
Cosmo Bikini Show
90 éves a Magyar Jégkorong Szövetség
Dimitri Vegas & Like Mike
Pink
Wiz Khalifa
Avicii
International Mini Meeting
Armin Van Buuren
Hungarian Baja
Liga kupa döntő
Nemzeti Vágta
Prince
Tankcsapda
Steve Aoki
Punnany Massif

Egyéb

PÓLÓVETŐ

Pólóvetőink egy megtermett fegyverhez hasonló szerkezetek, melyek pólók, ajándéktárgyak, promóciós ajándékok vagy bármilyen a csőbe beleillő puha tárgy kilövésére alkalmasak. Segítségével a közönségnek szánt tárgyakat akár 30-40m távolságra egy stadion vagy sportcsarnok bármely részébe el lehet juttatni. A készülékek igény szerint egyedileg is kialakíthatók, rajtuk bármilyen kívánt lógó illetve felirat elhelyezhető. Tapasztalataink szerint a közönség nagyon élvezi az eszköz alkalmazását, rendkívül jól használható különösen zsúfolt termekben, koncerteken, rendezvényeken vagy egy monoton konferencia résztvevőinek a felrázására.

Kétféle készülékkel rendelkezünk:

Kisebbik készülékünk háton hordható, mobil, csappal vezérelhető szerkezet, amely egy feltöltéssel kb. 25 db póló kilövésére alkalmas. Ezt követően a palack töltése 5-10 percet vesz igénybe.

Nagyobbik berendezésünk fix telepítésű vagy kereken guruló, állványos szerkezet, amely gombnyomással vezérelhető és egymás után akár több száz tárgy kilövésére is alkalmas.

 

BUBORÉKGÉP

Nagyteljesítményű, duplatárcsás, ventilátorral felszerelt buborékgépeink gyorsan képesek nagy területet, sűrű buborék felhőbe burkolni.