+36 30 474 2450 | peoni@peoni.hu
Armin Van Buuren
Prince
International Mini Meeting
Liga kupa döntő
Dimitri Vegas & Like Mike
Punnany Massif
Pink
Nemzeti Vágta
90 éves a Magyar Jégkorong Szövetség
Hungarian Baja
Tankcsapda
Steve Aoki
Sziget, Endshow
Wiz Khalifa
EHF Final4
Avicii

Aqua

Az Aquasermo egy teljesen automatizált vízfüggöny, olyan grafikai rendszer, ahol a megvilágított, hulló vízcseppek gyors és precíz szabályozásával hozunk létre tetszőleges ábrákat. Az egyedülálló folyékony kijelzőn a kívánt animációkat beprogramozott sorrendben lehulló vízcseppek jelenítik meg. A berendezéssel bármilyen kívánt, egyedi szöveg, lógó, grafika megjeleníthető, sokoldalú felhasználhatóságának a fantázia szab csak határt.  A varázslatos vízfüggöny a vizuális élményen túl, a víz jótékony hatásánál fogva egy kellemes atmoszférát is teremt. Önmagában is egy nagyon attraktív felület és egyedi vizuális élményt nyújt, felülete kiválóan alkalmas vetítésekre, lézer használatára, de tökéletes egyes termek elválasztására, nagy felületek dekorálására. Kreatív, interaktív ötletek is megoldhatók az Aquasermo-val. A Magyarországon egyedül álló berendezés maradandó élményt nyújt ügyfeleinek, vendégeinek.

A készülék kiválóan használható konferenciák, szórakoztató rendezvények, koncertek, termék promóciók, kiállítások során.

Nagyobb konferenciákra, koncertekre a nagyméretű, kiváló felbontású, 6 méter hasznos magasságú 1-8 modulból álló New Aquasermo berendezésünket javasoljuk.

A készülék a helyszín és a rendezvény által megkívánt számú, 77 cm széles modulból kerül kialakításra. Egy modul 96 db, két sorban elhelyezkedő, 1,5 cm széles mágnesszelepet tartalmaz. A maximális 8 modulnál már 616 cm szélességben 768 db szelep hozza létre a kívánt animációkat. Ez az eszköz nem önhordó a modulok felfüggesztését, továbbá a cseppek megvilágítását biztosítani kell. A készülék színpadba építhető, a vízcseppek fogadására kialakított alumínium tálcával rendelkezik.Termék promóciókra, kiállításokra, kisebb termekbe fix 3 modulos, önhordó kerettel és saját ledes világítással rendelkező Original Aquasermo gépünket ajánljuk.

 

TUDNIVALÓK:

Az Aquasermo néhány óra alatt telepíthető és csak csapvizet és elektromos áramot igényel.  A rendszer érintésvédelmi okok miatt 24 V-os, alacsony feszültséggel dolgozik. Állandó vízutánpótlásra nincs szüksége. A benne keringő vizet szűri és UV sterilizálóval fertőtleníti. A sötét háttér és az oldalról érkező színes megvilágítás a vízesés láthatóságát fokozza.

 

TECHNIKAI PARAMÉTEREK:

1 modul üres súlya: 13,5 kg

Befogadott vízmennyiség/modul: 2,5 liter

Bruttó súly/modul: 16 kg

Maximális áramigény/modul: 24V DC 6,5 A

Működési hőmérséklet tartomány: 5-40 C°

Maximális vezérlési távolság: 50 m