+36 30 474 2450 | peoni@peoni.hu
Prince
Wiz Khalifa
Sziget, Endshow
Steve Aoki
Hungarian Baja
Dimitri Vegas & Like Mike
Armin Van Buuren
Liga kupa döntő
Nemzeti Vágta
International Mini Meeting
Punnany Massif
EHF Final4
Tankcsapda
Avicii
90 éves a Magyar Jégkorong Szövetség
Pink

Egyéb

SZÍNES FÜST

Színes füstgépeink gyorsan eloszló füst csóvákat nagynyomáson kilövellő berendezések. A füst csóvák színezése beépített, programozott ledvilágítással történik. A színes füstgépek Co2Jethez hasonló effektet produkálnak. Reakcióidejük viszont lassabb, az effekt kevésbé robbanásszerű, dinamikus, cserébe jóval költséghatékonyabbak és hosszabb működési idejűek.

A színes füstök 2 típusát használjuk:

  • Az 5 m-es csóvát előállító, 1400 W-os berendezések RGBA leddel dolgoznak, tetszőleges irányba dönthetők, akár hidakon fejjel lefelé is elhelyezhetők.
  • A 10 m-es csóvát kibocsátó 3000 W-os gépeink már 10 méter magas füstoszlop előállítására is alkalmasak. Ezek a gépek felfelé és oldalirányú működésre alkalmasak.

PÓLÓVETŐ

Pólóvetőink egy megtermett fegyverhez hasonló szerkezetek, melyek pólók, ajándéktárgyak, promóciós ajándékok vagy bármilyen a csőbe beleillő puha tárgy kilövésére alkalmasak. Segítségével a közönségnek szánt tárgyakat akár 30-40m távolságra egy stadion vagy sportcsarnok bármely részébe el lehet juttatni. A készülékek igény szerint egyedileg is kialakíthatók, rajtuk bármilyen kívánt lógó illetve felirat elhelyezhető. Tapasztalataink szerint a közönség nagyon élvezi az eszköz alkalmazását, rendkívül jól használható különösen zsúfolt termekben, koncerteken, rendezvényeken vagy egy monoton konferencia résztvevőinek a felrázására.

Kétféle készülékkel rendelkezünk:

  • Kisebbik készülékünk háton hordható, mobil, csappal vezérelhető szerkezet, amely egy feltöltéssel kb. 25 db póló kilövésére alkalmas. Ezt követően a palack töltése 5-10 percet vesz igénybe.
  • Nagyobbik berendezésünk fix telepítésű vagy kereken guruló, állványos szerkezet, amely gombnyomással vezérelhető és egymás után akár több száz tárgy kilövésére is alkalmas.