+36 30 474 2450 | peoni@peoni.hu
Cosmo Bikini Show
Hungarian Baja
Prince
Punnany Massif
Sziget Endshow
Nemzeti Vágta
Wiz Khalifa
International Mini Meeting
90 éves a Magyar Jégkorong Szövetség
Tankcsapda
Pink
Liga kupa döntő
Dimitri Vegas & Like Mike
Avicii
Steve Aoki
Armin Van Buuren
EHF Final4

Egyéb

PÓLÓVETŐ

Pólóvetőink egy megtermett fegyverhez hasonló szerkezetek, melyek pólók, ajándéktárgyak, promóciós ajándékok vagy bármilyen a csőbe beleillő puha tárgy kilövésére alkalmasak. Segítségével a közönségnek szánt tárgyakat akár 30-40m távolságra egy stadion vagy sportcsarnok bármely részébe el lehet juttatni. A készülékek igény szerint egyedileg is kialakíthatók, rajtuk bármilyen kívánt lógó illetve felirat elhelyezhető. Tapasztalataink szerint a közönség nagyon élvezi az eszköz alkalmazását, rendkívül jól használható különösen zsúfolt termekben, koncerteken, rendezvényeken vagy egy monoton konferencia résztvevőinek a felrázására.

Kétféle készülékkel rendelkezünk:

Kisebbik készülékünk háton hordható, mobil, csappal vezérelhető szerkezet, amely egy feltöltéssel kb. 25 db póló kilövésére alkalmas. Ezt követően a palack töltése 5-10 percet vesz igénybe.

Nagyobbik berendezésünk fix telepítésű vagy kereken guruló, állványos szerkezet, amely gombnyomással vezérelhető és egymás után akár több száz tárgy kilövésére is alkalmas.

 

BUBORÉKGÉP

Nagyteljesítményű, duplatárcsás, ventilátorral felszerelt buborékgépeink gyorsan képesek nagy területet, sűrű buborék felhőbe burkolni.