+36 30 474 2450 | peoni@peoni.hu
Wiz Khalifa
Pink
Armin Van Buuren
EHF Final4
90 éves a Magyar Jégkorong Szövetség
Dimitri Vegas & Like Mike
Tankcsapda
Nemzeti Vágta
Sziget, Endshow
International Mini Meeting
Liga kupa döntő
Prince
Punnany Massif
Hungarian Baja
Steve Aoki
Avicii

Egyéb

SZÍNES FÜST

Színes füstgépeink gyorsan eloszló füst csóvákat nagynyomáson kilövellő berendezések. A füst csóvák színezése beépített, programozott ledvilágítással történik. A színes füstgépek Co2Jethez hasonló effektet produkálnak. Reakcióidejük viszont lassabb, az effekt kevésbé robbanásszerű, dinamikus, cserébe jóval költséghatékonyabbak és hosszabb működési idejűek.

A színes füstök 2 típusát használjuk:

  • Az 5 m-es csóvát előállító, 1400 W-os berendezések RGBA leddel dolgoznak, tetszőleges irányba dönthetők, akár hidakon fejjel lefelé is elhelyezhetők.
  • A 10 m-es csóvát kibocsátó 3000 W-os gépeink már 10 méter magas füstoszlop előállítására is alkalmasak. Ezek a gépek felfelé és oldalirányú működésre alkalmasak.

PÓLÓVETŐ

Pólóvetőink egy megtermett fegyverhez hasonló szerkezetek, melyek pólók, ajándéktárgyak, promóciós ajándékok vagy bármilyen a csőbe beleillő puha tárgy kilövésére alkalmasak. Segítségével a közönségnek szánt tárgyakat akár 30-40m távolságra egy stadion vagy sportcsarnok bármely részébe el lehet juttatni. A készülékek igény szerint egyedileg is kialakíthatók, rajtuk bármilyen kívánt lógó illetve felirat elhelyezhető. Tapasztalataink szerint a közönség nagyon élvezi az eszköz alkalmazását, rendkívül jól használható különösen zsúfolt termekben, koncerteken, rendezvényeken vagy egy monoton konferencia résztvevőinek a felrázására.

Kétféle készülékkel rendelkezünk:

  • Kisebbik készülékünk háton hordható, mobil, csappal vezérelhető szerkezet, amely egy feltöltéssel kb. 25 db póló kilövésére alkalmas. Ezt követően a palack töltése 5-10 percet vesz igénybe.
  • Nagyobbik berendezésünk fix telepítésű vagy kereken guruló, állványos szerkezet, amely gombnyomással vezérelhető és egymás után akár több száz tárgy kilövésére is alkalmas.