+36 30 474 2450 | peoni@peoni.hu
Armin Van Buuren
Prince
Hungarian Baja
Dimitri Vegas & Like Mike
International Mini Meeting
Liga kupa döntő
Sziget, Endshow
EHF Final4
Punnany Massif
Tankcsapda
Steve Aoki
Pink
Wiz Khalifa
90 éves a Magyar Jégkorong Szövetség
Nemzeti Vágta
Avicii

Láng

Cégünk többféle típusú és méretű lánggéppel rendelkezik, melyek közül az adott rendezvény igényeihez legmegfelelőbbet alkalmazzuk. A láng-show nagyszerű megjelenést biztosít egy-egy rendezvénynek, eseménynek. Készülékeink 3-10 méter magas gázláng csóvák, tűzlabdák kibocsátására alkalmasak. Minden eseményhez egyedileg megtervezett, látványos láng-showt tudunk felépíteni.

Láng-show kivitelezéséhez a tűzijátékkal ellentétben nem szükséges hatósági engedély, halkabb, kevésbé zavarja mások nyugalmát, védett területen nem tiltott az alkalmazása, így zaj- és környezetvédelmi szempontból is előnyösebb. A lánggépek használata során kisebb a védőtávolság. A láng-show végrehajtásához a terület tulajdonosának illetve megbízottjának tűzgyújtási engedélyét szoktuk igényelni. Lánggépeink égésterméke szagtalan, a berendezések kül,- és beltéren egyaránt alkalmazhatóak.

A készülékek kialakításuknak köszönhetően viszonylag gyorsan telepíthetőek. A lánggépek többféle módon vezérelhetőek, 1-1 felvillanástól akár a hosszú bonyolult programokig. A berendezések alkalmasak DMX pultra programozott „képek” lejátszására, de rendelkezünk lánggépek irányítására kifejlesztett programmal, amely a zene ütemére rendkívül látványos tüzes koreográfiák, egyedi, zenés láng-show kivitelezésére alkalmasak. Egy egyedi, megrendelőnk igénye szerint kialakított láng-show megtervezése, programozása több napot is igénybe vesz.

A láng-show felépítéséhez több különböző típusú készüléket alkalmazunk, igény esetén ezeket egymással, CoJetekkel, pirotechnikával, de akár lángbiztos konfettinkkel is kombinálni tudjuk. 

 

SZÍNPADI LÁNGGÉP

3, 4 és 6 m magas lángok kibocsátására alkalmas. A gépek egy rendezvényen akár mindhárom láng méret előállítására képesek, a kívánt lángméret a fénypultról vezérelhető. Ezen gépek stúdiókban, beltéri rendezvényeken, színpadokon alkalmasak láng-show kivitelezésére. Többféle biztonsági elemet tartalmaznak: mechanikai behatás szenzor, dőlésérzékelő, hőmérséklet érzékelő, ionizációs láng figyelés, dupla szelepes zárási mechanizmus. Kisebb berendezések könnyebb súlyúknál és méretűknél fogva a színpadon különféle magasságokban is elhelyezhetők. A színpadok minden dimenzióját kihasználva látványos képek kialakítására használhatók. A gázzal működő gépek üzemanyag ellátása több típusú palackról is megoldható. A kisebb rövidebb palackokat a gépházon belül lehet elhelyezni, míg a nagyobb hosszú működési idejű palackok külső betáplálást igényelnek. Az eszközök CE tanúsítvánnyal rendelkeznek.

 

6 MÉTERES GÁZOS KÉSZÜLÉK

A gépek nagy felülete kiválóan alkalmas lógó, felirat elhelyezésére. Nagy belmagasságú 10-12 m-es stúdiókban, kültéren alkalmazhatók biztonsággal. Nagy tartályuknak köszönhetően hosszú működésre alkalmasak. Ezek a berendezések esőben is alkalmasak láng-show végrehajtására, de a nagyon erős szél ezeknél is problémát jelent, mert a szél a lángot elviszi oldalra, ellaposítja azt, a látvány élvezeti értéke jelentősen csökken, ezzel egyidejűleg a védőtávolság jelentősen megnő. Készülékeink használatát a Műszaki Felügyeleti Igazgatóság jóváhagyta. Minden készülékhez külön gázpalack tartozik, külön-külön biztonsági rendszerrel a nem tervezett gázömlést 3 egymástól függetlenül működő zárási lehetőség tudja megakadályozni. Tiszta propán palackkal működő gépeket használunk, ezért hidegben is biztonságosan működnek, lángjuk méretét és formáját nem befolyásolja a hideg környezet.

 

UFLAMER

Legnagyobb 8-10 méteres gépeink, hosszú lángoszlopok kilövésére lettek tervezve. Viszonylag kis súlyúk és méretűk miatt könnyen felhelyezhetőek hidakra, állványokra. Az eszközök folyadékkal működnek, a folyadéktartály zárt házon belül került elhelyezésre. Ezek a készülékek is dupla zárási mechanizmussal és dőlésérzékelővel felszereltek.

 

Többféle egyedi lánggéppel is rendelkezünk:

 

LÁNG VÁLYÚ

30 cm magas, 2 méter hosszú lángsávok előállításra képes gépeink szintén távvezérelhetőek. A színpad védelme érdekében hőszigetelt talapzaton állnak.

 

OLIMPIAI LÁNG

1,5 méter átmérőben néhány cm magasságtól akár 4 méterig is tud lángolni.

 

A fentieken felül igény esetén több típusú tűztál és fáklya áll Megrendelőink rendelkezésére.