+36 30 474 2450 | peoni@peoni.hu
Dimitri Vegas & Like Mike
Hungarian Baja
Punnany Massif
EHF Final4
Prince
Nemzeti Vágta
International Mini Meeting
Armin Van Buuren
Liga kupa döntő
Steve Aoki
Avicii
Wiz Khalifa
Tankcsapda
Pink
Sziget, Endshow
90 éves a Magyar Jégkorong Szövetség

Láng

Cégünk többféle típusú és méretű lánggéppel rendelkezik, melyek közül az adott rendezvény igényeihez legmegfelelőbbet alkalmazzuk. A láng-show nagyszerű megjelenést biztosít egy-egy rendezvénynek, eseménynek. Készülékeink 3-10 méter magas gázláng csóvák, tűzlabdák kibocsátására alkalmasak. Minden eseményhez egyedileg megtervezett, látványos láng-showt tudunk felépíteni.

Láng-show kivitelezéséhez a tűzijátékkal ellentétben nem szükséges hatósági engedély, halkabb, kevésbé zavarja mások nyugalmát, védett területen nem tiltott az alkalmazása, így zaj- és környezetvédelmi szempontból is előnyösebb. A lánggépek használata során kisebb a védőtávolság. A láng-show végrehajtásához a terület tulajdonosának illetve megbízottjának tűzgyújtási engedélyét szoktuk igényelni. Lánggépeink égésterméke szagtalan, a berendezések kül,- és beltéren egyaránt alkalmazhatóak.

A készülékek kialakításuknak köszönhetően viszonylag gyorsan telepíthetőek. A lánggépek többféle módon vezérelhetőek, 1-1 felvillanástól akár a hosszú bonyolult programokig. A berendezések alkalmasak DMX pultra programozott „képek” lejátszására, de rendelkezünk lánggépek irányítására kifejlesztett programmal, amely a zene ütemére rendkívül látványos tüzes koreográfiák, egyedi, zenés láng-show kivitelezésére alkalmasak. Egy egyedi, megrendelőnk igénye szerint kialakított láng-show megtervezése, programozása több napot is igénybe vesz.

A láng-show felépítéséhez több különböző típusú készüléket alkalmazunk, igény esetén ezeket egymással, CoJetekkel, pirotechnikával, de akár lángbiztos konfettinkkel is kombinálni tudjuk. 

 

SZÍNPADI LÁNGGÉP

3, 4 és 6 m magas lángok kibocsátására alkalmas. A gépek egy rendezvényen akár mindhárom láng méret előállítására képesek, a kívánt lángméret a fénypultról vezérelhető. Ezen gépek stúdiókban, beltéri rendezvényeken, színpadokon alkalmasak láng-show kivitelezésére. Többféle biztonsági elemet tartalmaznak: mechanikai behatás szenzor, dőlésérzékelő, hőmérséklet érzékelő, ionizációs láng figyelés, dupla szelepes zárási mechanizmus. Kisebb berendezések könnyebb súlyúknál és méretűknél fogva a színpadon különféle magasságokban is elhelyezhetők. A színpadok minden dimenzióját kihasználva látványos képek kialakítására használhatók. A gázzal működő gépek üzemanyag ellátása több típusú palackról is megoldható. A kisebb rövidebb palackokat a gépházon belül lehet elhelyezni, míg a nagyobb hosszú működési idejű palackok külső betáplálást igényelnek. Az eszközök CE tanúsítvánnyal rendelkeznek.

 

6 MÉTERES GÁZOS KÉSZÜLÉK

A gépek nagy felülete kiválóan alkalmas lógó, felirat elhelyezésére. Nagy belmagasságú 10-12 m-es stúdiókban, kültéren alkalmazhatók biztonsággal. Nagy tartályuknak köszönhetően hosszú működésre alkalmasak. Ezek a berendezések esőben is alkalmasak láng-show végrehajtására, de a nagyon erős szél ezeknél is problémát jelent, mert a szél a lángot elviszi oldalra, ellaposítja azt, a látvány élvezeti értéke jelentősen csökken, ezzel egyidejűleg a védőtávolság jelentősen megnő. Készülékeink használatát a Műszaki Felügyeleti Igazgatóság jóváhagyta. Minden készülékhez külön gázpalack tartozik, külön-külön biztonsági rendszerrel a nem tervezett gázömlést 3 egymástól függetlenül működő zárási lehetőség tudja megakadályozni. Tiszta propán palackkal működő gépeket használunk, ezért hidegben is biztonságosan működnek, lángjuk méretét és formáját nem befolyásolja a hideg környezet.

 

UFLAMER

Legnagyobb 8-10 méteres gépeink, hosszú lángoszlopok kilövésére lettek tervezve. Viszonylag kis súlyúk és méretűk miatt könnyen felhelyezhetőek hidakra, állványokra. Az eszközök folyadékkal működnek, a folyadéktartály zárt házon belül került elhelyezésre. Ezek a készülékek is dupla zárási mechanizmussal és dőlésérzékelővel felszereltek.

 

Többféle egyedi lánggéppel is rendelkezünk:

 

LÁNG VÁLYÚ

30 cm magas, 2 méter hosszú lángsávok előállításra képes gépeink szintén távvezérelhetőek. A színpad védelme érdekében hőszigetelt talapzaton állnak.

 

OLIMPIAI LÁNG

1,5 méter átmérőben néhány cm magasságtól akár 4 méterig is tud lángolni.

 

A fentieken felül igény esetén több típusú tűztál és fáklya áll Megrendelőink rendelkezésére.