+36 30 474 2450 | peoni@peoni.hu
EHF Final4
Armin Van Buuren
Liga kupa döntő
Dimitri Vegas & Like Mike
Avicii
Nemzeti Vágta
Tankcsapda
Pink
90 éves a Magyar Jégkorong Szövetség
Sziget, Endshow
Punnany Massif
Steve Aoki
Hungarian Baja
Wiz Khalifa
International Mini Meeting
Prince

Láng

Társaságunk többféle típusú és méretű lánggéppel rendelkezik, melyek közül az adott rendezvény igényeihez legmegfelelőbbet alkalmazzuk. A láng-show nagyszerű megjelenést biztosít egy-egy rendezvénynek, eseménynek. Készülékeink 2-6 méter magas gázláng csóvák, tűzlabdák kibocsátására alkalmasak. Minden eseményhez egyedileg megtervezett, látványos láng-showt tudunk felépíteni.

Láng-show kivitelezéséhez a tűzijátékkal ellentétben nem szükséges hatósági engedély, halkabb, kevésbé zavarja mások nyugalmát, védett területen nem tiltott az alkalmazása, így  zaj- és környezetvédelmi szempontból is előnyösebb. A lánggépek használata során kisebb a védőtávolság. A láng-show végrehajtásához a terület tulajdonosának illetve megbízottjának tűzgyújtási engedélyét szoktuk igényelni. Lánggépeink égésterméke szagtalan, a berendezések kül,- és beltéren egyaránt alkalmazhatók.

A készülékek kialakításuknak köszönhetően viszonylag gyorsan telepíthetők. A lánggépek többféle módon vezérelhetők, 1-1 felvillanástól akár a hosszú bonyolult programokig. A berendezések alkalmasak DMX pultra programozott „képek” lejátszására, de rendelkezünk lánggépek irányítására kifejlesztett programmal, amely a zene ütemére rendkívül látványos tüzes koreográfiák, egyedi, zenés láng-show kivitelezésére alkalmasak. Egy egyedi, megrendelőnk igénye szerint kialakított láng-show megtervezése, programozása több napot is igénybe vesz.

A láng-show felépítéséhez 3 típusú készüléket alkalmazunk, igény esetén ezeket egymással, CoJetekkel, pirotechnikával, de akár lángbiztos konfettinkkel is kombinálni tudjuk

 

2 MÉTERES LÁNGGÉP

A legkisebb méretű lánggépeink 2 m magas lángok kibocsátására alkalmasak. Ezek a berendezések elsősorban beltéren használatosak és viszonylag kevés 300 gr-t, meg nem haladó mennyiségű éghető anyagot tartalmaznak. Ezek a gépek stúdiókban, beltéri rendezvényeken, kisebb színpadokon alkalmasak láng-show kivitelezésére. A kisebb berendezések könnyebb súlyúknál és méretűknél fogva a színpadon különféle magasságokban is elhelyezhetők. A színpadok minden dimenzióját kihasználva látványos képek kialakítására használhatók. Az eszközök CE tanúsítvánnyal rendelkeznek.

 

6 MÉTERES LÁNGGÉP

6 méteres készülékeinknek nagy felülete kiválóan alkalmas lógó, felirat elhelyezésére. Nagy belmagasságú 10-12 m-es stúdiókban, kültéren alkalmazhatók biztonsággal. Ezek a berendezések esőben is alkalmasak láng-show végrehajtására, de a nagyon erős szél ezeknél is problémát jelent, mert a szél a lángot elviszi oldalra, ellaposítja azt, a látvány élvezeti értéke jelentősen csökken, ezzel egyidejűleg a védőtávolság jelentősen megnő. Készülékeink használatát a Műszaki Felügyeleti Igazgatóság jóváhagyta. Minden készülékhez külön gázpalack tartozik, külön-külön biztonsági rendszerrel a nem tervezett gázömlést 3 egymástól függetlenül működő zárási lehetőség tudja megakadályozni.

A 6 méteres lánggépeinknek kétféle változata létezik: 

  1. Rendelkezünk nagyméretű pb gázpalackkal működő készülékekkel, ezek hosszú, nagyon sokszor ismétlődő effekteknél használhatók, a nehéz, acélházas gépek, alacsony hőmérsékleten (10 Celsius alatt) nem működnek megfelelően. Nehezen megközelíthető helyekre telepítésünk méretüknél fogva körülményes.
  2. Hidegben a tiszta propán palackkal működő gépeket használjuk, ezek kevesebb gázt tartalmazó, kisebb, alumínium készülékek, így könnyebben elhelyezhetők magasabb állványzatra is. Extrém hidegben is biztonságosan működnek, lángjuk méretét és formáját sem befolyásolja a hideg környezet.