+36 30 474 2450 | peoni@peoni.hu
Pink
90 éves a Magyar Jégkorong Szövetség
Wiz Khalifa
Prince
Liga kupa döntő
Armin Van Buuren
Avicii
Sziget, Endshow
EHF Final4
Hungarian Baja
International Mini Meeting
Nemzeti Vágta
Tankcsapda
Steve Aoki
Punnany Massif
Dimitri Vegas & Like Mike

Cryo/szárazjég

Cryogenikus készülékeink többféleképpen felhasználható, vizuális effektek kivitelezésére alkalmasak. A berendezések a szén-dioxid különböző halmazállapotú és nyomású változatait használják a kívánt egyedi látvány eléréséhez. A felhasznált anyag nem robbanás- és tűzveszélyes, színtelen, szagtalan. A keletkező szén-dioxid köd nem tartalmaz kemikáliákat, glikolt vagy olajat.

 

COJET

A CoJet rendkívül látványos ködcsóva előállítására alkalmas, melynek magassága elérheti a 7 métert. Nagy előnye más ködgépekkel szemben, hogy gombnyomásra robbanásszerűen megjelenik és leállítás után szinte azonnal, nyomtalanul, szagtalanul eltűnik. A készülékek együtt és külön-külön akár ütemre is vezérelhetőek, az effekt azonnal és többször ismételhető. A berendezések kis méretüknél fogva sokféleképpen elhelyezhetők, ezzel a kibocsátott ködcsóva iránya tetszőlegesen megválasztható. Használatuk teljesen biztonságos, kül- és beltéren egyaránt üzemeltethetőek. A CoJet változatosan felhasználhatóak: alkalmasak például egy kijárat eltakarására, amely csak akkor válik hirtelen láthatóvá mikor a művész megjelenik, nagyszerű élményt nyújtanak a színpad előtt felsorakoztatva, kitűnően alkalmasak gőzkitörés imitációjára. Cégünk több száz méter, speciális, folyékony szén-dioxid tömlővel és nagy mennyiségű CoJettel rendelkezik. Így egyidejűleg több helyszín, színpad ellátását meg tudjuk oldani.

 

MOZGÓ FEJŰ COJET

A hagyományos CoJet továbbfejlesztett változata. Ennél az eszköznél a széndioxid csóva egy tengelyen mozgatható fúvókán keresztül jut a szabadba. A készüléknél a mozgás sebessége, iránya, a csóva kibocsátásának ideje és helye fénypultról vezérelhető, előre felprogramozható.

 

KÉZI COJET

A kézi CoJet az elektronikus zenei fellépők kedvelt eszköze. 10-15 méteres szén-dioxid tömlővel rendelkezik, így egy teljes színpad bejárható vele, akár 2 perc hosszúságú és nagyon rövid Co csóvák kijuttatására is alkalmas.

 

NEHÉZKÖD (LSG) padló adaterrel

ködgépeink nagy mennyiségű, vízbázisú, nem olajos köd kijuttatására képesek. Ezek a speciális ködfolyadékok alkalmasak arra, hogy speciális adapterünket alkalmazva, nagy nyomású szén-dioxiddal lehűtve, talajon fekvő, szárazjég ködöt képezzenek.

A hagyományos szárazjeges ködgépekkel ellentétben az eszköz bármikor leállítható és újraindítható. A működéshez használt szén-dioxidot folyékony formában használja az eszköz, így a szárazjeges géppel szemben nincs tárolási veszteség, a működéshez szükséges szén-dioxid korlátlan ideig tárolható.

DMX vezérlésű pneumatikus padló adaptereink lehetővé teszik, hogy a ködöt a színpad bármely részére közvetlenül eljuttassuk. Gombnyomásra, a ködgép indulásával egyidejűleg az adapter kiemelkedik a padlósíkból, majd az effekt leállásakor visszasüllyed oda.

 

Készülékeinket kizárólag jól szellőző helyen szabad működtetni, mert a használt CO2 gáz rosszul szellőzött térben a talaj közelében összegyűlhet és ezzel az ott lévő levegőt kiszoríthatja.