+36 30 474 2450 | peoni@peoni.hu
Prince
Hungarian Baja
EHF Final4
Liga kupa döntő
International Mini Meeting
Punnany Massif
90 éves a Magyar Jégkorong Szövetség
Armin Van Buuren
Avicii
Tankcsapda
Steve Aoki
Sziget, Endshow
Pink
Dimitri Vegas & Like Mike
Nemzeti Vágta
Wiz Khalifa

Cryo/szárazjég

Cryogenikus készülékeink többféleképpen felhasználható, vizuális effektek kivitelezésére alkalmasak. A berendezések a szén-dioxid különböző halmazállapotú és nyomású változatait használják a kívánt egyedi látvány eléréséhez. A felhasznált anyag nem robbanás- és tűzveszélyes, színtelen, szagtalan. A keletkező szén-dioxid köd nem tartalmaz kemikáliákat, glikolt vagy olajat.

 

COJET

A CoJet rendkívül látványos ködcsóva előállítására alkalmas, melynek magassága elérheti a 7 métert. Nagy előnye más ködgépekkel szemben, hogy gombnyomásra robbanásszerűen megjelenik és leállítás után szinte azonnal, nyomtalanul, szagtalanul eltűnik. A készülékek együtt és külön-külön akár ütemre is vezérelhetőek, az effekt azonnal és többször ismételhető. A berendezések kis méretüknél fogva sokféleképpen elhelyezhetők, ezzel a kibocsátott ködcsóva iránya tetszőlegesen megválasztható. Használatuk teljesen biztonságos, kül- és beltéren egyaránt üzemeltethetőek. A CoJet változatosan felhasználhatóak: alkalmasak például egy kijárat eltakarására, amely csak akkor válik hirtelen láthatóvá mikor a művész megjelenik, nagyszerű élményt nyújtanak a színpad előtt felsorakoztatva, kitűnően alkalmasak gőzkitörés imitációjára. Cégünk több száz méter, speciális, folyékony szén-dioxid tömlővel és nagy mennyiségű CoJettel rendelkezik. Így egyidejűleg több helyszín, színpad ellátását meg tudjuk oldani.

 

MOZGÓ FEJŰ COJET

A hagyományos CoJet továbbfejlesztett változata. Ennél az eszköznél a széndioxid csóva egy tengelyen mozgatható fúvókán keresztül jut a szabadba. A készüléknél a mozgás sebessége, iránya, a csóva kibocsátásának ideje és helye fénypultról vezérelhető, előre felprogramozható.

 

KÉZI COJET

A kézi CoJet az elektronikus zenei fellépők kedvelt eszköze. 10-15 méteres szén-dioxid tömlővel rendelkezik, így egy teljes színpad bejárható vele, akár 2 perc hosszúságú és nagyon rövid Co csóvák kijuttatására is alkalmas.

 

NEHÉZKÖD (LSG) padló adaterrel

ködgépeink nagy mennyiségű, vízbázisú, nem olajos köd kijuttatására képesek. Ezek a speciális ködfolyadékok alkalmasak arra, hogy speciális adapterünket alkalmazva, nagy nyomású szén-dioxiddal lehűtve, talajon fekvő, szárazjég ködöt képezzenek.

A hagyományos szárazjeges ködgépekkel ellentétben az eszköz bármikor leállítható és újraindítható. A működéshez használt szén-dioxidot folyékony formában használja az eszköz, így a szárazjeges géppel szemben nincs tárolási veszteség, a működéshez szükséges szén-dioxid korlátlan ideig tárolható.

DMX vezérlésű pneumatikus padló adaptereink lehetővé teszik, hogy a ködöt a színpad bármely részére közvetlenül eljuttassuk. Gombnyomásra, a ködgép indulásával egyidejűleg az adapter kiemelkedik a padlósíkból, majd az effekt leállásakor visszasüllyed oda.

 

Készülékeinket kizárólag jól szellőző helyen szabad működtetni, mert a használt CO2 gáz rosszul szellőzött térben a talaj közelében összegyűlhet és ezzel az ott lévő levegőt kiszoríthatja.